Wil jij ook kennismaken met de schietsport? Boek nu een schietinitiatie!

Heb je al altijd eens willen schieten? Bij ons kan je een schietinitiatie komen volgen! Een aantal keer per jaar organiseren wij een schietsessie voor hen die interesse hebben in de schietsport. 

Je dient geen voorkennis of vergunning te hebben om hieraan deel te nemen. Het is namelijk mogelijk om 1 keer per 365 dagen te schieten met een dagkaart. 

De initiatie houdt het volgende in:

De prijs voor de schietinitiatie komt op 40 Euro per persoon. 

In deze prijs is begeleiding, dagkaart, huur van het vuurwapen en de munitie inbegrepen.

Tijdens de initiatie zal je 30 patronen afvuren met klein kaliber pistool .22 LR. 

De schietinitiatie duurt ongeveer 2 uur. 

Ben je op zoek naar een originele activiteit met vrienden of een leuk verjaardagscadeau? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Of wil je je partner eens verrassen met een unieke activiteit? Misschien staat schieten wel op je bucket list? Schrijf je dan hieronder in voor een schietinitiatie bij Raptor Shooting Club! Wij zijn gelegen te Beernem op 5 minuten van de E40, op de grens van West- en Oost-Vlaanderen.

Komende evenementen

 • Voorstelling PIV HUVLUV
  vr 10 dec.
  Raptor Shooting Club
  Wij mogen de West-Vlaamse komiek Piv Huvluv op 10 December verwelkomen! Piv is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in het Vlaamse comedy-landschap. U kent hem misschien van Comedy Casino of Eigen Kweek? Bovenal is hij een rasperformer en entertainer. Het podium is zijn natuurlijke habitat.
 • Initiatie schieten 11/12/2021
  za 11 dec.
  Raptor Shooting Club
  Heb jij ook interesse in de schietsport? Kom dan kennis maken op een professionele manier en neem deel aan onze initiatie!